O marce
Produkty
Przepisy
Twoja kuchnia
Kontakt
Przepisy
>
Obiad
>
Wieprzowina duszona z fasolką
Wieprzowina duszona z fasolką
Czas przygotowania: około 90 minut
Danie dla 4 osób
Mięso pokroić w grubą kostkę, obsmażyć na patelni i przełożyć do garnka.
Na pozostałym tłuszczu podsmażyć pokrojoną w plasterki cebulę i dodać do mięsa.
Mięso i cebulę zalać bulionem, dodać łyżkę przyprawy do mięsa duszonego Galeo i dusić na małym ogniu przez około 40 minut.
Fasolkę szparagową pokroić na pół, dodać do mięsa i gotować jeszcze 15 minut.
Dodać odcedzoną białą fasolę, doprawić do smaku przyprawą do mięsa duszonego Galeo i gotować, aż fasolka szparagowa będzie miękka.
Czego potrzebujesz
?
600 g
mięsa wieprzowego
400 g
zielonej fasolki szparagowej
250 g
białej fasolki z puszki
1 x
cebula
Olej do smażenia
Przyprawa do mięsa duszonego Galeo
Wszystkie produkty