O marce
Produkty
Przepisy
Twoja kuchnia
Kontakt
Przepisy
>
Obiad
>
Roladki z wieprzowiny
Roladki z wieprzowiny
Czas przygotowania: około 60 minut
Danie dla 4 osób
Kotlety dokładnie rozbić i natrzeć przyprawą.
Ogórka, paprykę i cebulę posiekać oraz wymieszać.
Na każdego kotleta nałożyć łyżkę warzyw, zawinąć mięso i spiąć wykałaczką.
Krótko obsmażyć na patelni i przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Podlać kilkoma łyżkami wody i piec 25 minut w temperaturze 200 stopni.
Czego potrzebujesz
?
4
kotlety schabowe
1/2
cebuli
1/2
ogórka konserwowego
1/2
papryki czerwonej
4
łyżeczki przyprawy do mięsa mielonego Galeo
olej
4
wykałaczki
Wszystkie produkty